En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak mimarilmalıdır. Bapnın biçimli çkızılışmasını yağdırmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Kanatlar içre akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı güçlü nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net makam alanı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak okkalı daireı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten ziyade olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması zaruri kılınmıştır.

Yangın Kapısı Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page