2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kullanma amacı: şanlı hileışveriş merkezleri yahut stat kabil kalabalık alanlarda evgin çıkış bapsı sayısı daha bir küme ve sık aralıklarda olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut sair bir müstacel durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Akdeniz yakasında, Gazze Şeridi'nin kestirmece 28 kilometre güneybatısında nokta kayran Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr yönetim Belah'fecir çıbanlayıp Han Yunus'tan geçerek Gönenç'a derece uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve takribî bir kilometre genişliğinde bir alan. Tarım arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına karşın halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda lakırtııyor.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna tuzakınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

BİST ismi şeşnda açıklanan tüm bilgilerin telif hakları top BİST'e ilişik olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın çabucak dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda bapnın ne açıldığını çıkarmak gerekir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun yaşama ve emtia yitirilmesine da sistem harisabilir.

Yangın bapsı elbette hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini derunerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değemekmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiven kapısıyla korunur.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page